Over Emtes FIT

De directie van Emtes FIT bestaat uit drie personen met elke een eigen expertise. Samen kijken wij naar de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Peter Machielse

“Mr. Aansluit”

Vaak wordt gezegd dat mensen in finance conservatief en risicomijdend zijn. Ik dus niet. Met meer dan 20 jaar ervaring in evenementen als controller, financieel en operationeel directeur, en evenement promotor bij Mojo Concerts en Glory Kickboxing heb ik geleerd risico’s niet uit de weg te gaan en op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen. Hierdoor heb ik een groot probleemoplossend vermogen ontwikkeld. Een van de hoogtepunten in mijn carrière was een uitverkocht evenement in het Gelredome, dat live op tv was en in de top 5 stond van best bekeken tv-programma van dat jaar.

Door de verschillende functies die ik bij Glory Kickboxing had op zowel het financiële als het operationele vlak, zocht ik naar de aansluiting tussen het operationele en het financiële.

De laatste jaren heb ik veel MKB-bedrijven gezien waar met veel passie gewerkt wordt en waar de onderneming gegroeid is tot een mooi bedrijf met een serieuze omvang. Met de ruime en brede ervaring die ik heb, begrijp ik goed waar deze bedrijven naar op zoek zijn als het gaat om managementinformatie.

Meer

Sebastiaan van Hengel

"We lanceren geen raketten naar de maan."

Ik ben een gedreven IT-Director met 20+ jaar ervaring en word nog steeds enthousiast van een complexe, politieke en uitdagende werkomgeving. Reorganisaties, fusies en ontvlechtingen zijn onderdeel van mijn loopbaan.

Mijn team is de belangrijkste factor van mijn succes. Ik zie mijzelf als facilitator en inspirator. Ik vind het heel belangrijk dat ze zich betrokken voelen en eigenaarschap nemen van het gezamenlijke doel. “The one minute manager” is mijn favoriete management boek.

Bij Liberty Global, KPN en NUON heb ik in een complex geïntegreerd IT-landschap leidinggegeven aan meerdere IT-afdelingen.

De afgelopen vier jaar ben ik mij meer gaan focussen op het MKB. Ik heb kennis gemaakt met prachtige bedrijven waar met veel passie wordt gewerkt aan een mooi product, maar de administratie en operationele organisatie kunnen nog grote sprongen voorwaarts maken.

Meer

Marco Strijland

“Better to say oops, than what if”

Teamwork ! Een simpele en korte definiëring van de visie en de mensen die achter het succes van de Emtes bedrijven zitten. Ik zie mij zelf daarin als bouwer, inspirator en verbinder die met een no-nonsense houding en een flinke dosis humor het beste uit zijn team kan halen.

Met een pragmatisch en leergierige benadering ga ik geen uitdaging uit de weg en ben ik altijd geïnteresseerd in nieuwe uitdagende opdrachten of trajecten. Met bijna 25 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer en daarvoor 10 jaar als intercedent en later als regiomanager heb ik ruime ervaring opgedaan in allerlei branches en sectoren en zelfstandig meerdere vestigingen opgezet voor diverse werkgevers.

Meer

Onze aanpak

Stap 1
Oriënterend gesprek​
Introductie Emtes - FIT, begrijpen waar de pijnpunten zitten.​
Stap 1
Stap 2
QuickScan
Overzicht van verbeterpunten in volgorde van prioriteit, gekwantificeerd in tijd en kosten en te verwachte resultaat​
Stap 2
Stap 3
Routekaart​
Vastleggen van verbeterpunten die moeten worden geïmplementeerd.
Stap 3
Stap 4
Implementatie
Gefaseerde implementatie, niet te veel in een keer!
Stap 4
Stap 5
Borgen in de organisatie​
Resultaat meten van implementatie, evalueren en blijven verbeteren. Het is een continu proces​
Stap 5