oktober 18, 2022

Doelgericht ondernemen

Maak je een switch in je carrière en zit je weer aan ‘keukentafel’ om dat briljante product op de markt te brengen? Niks is leuker dan weer klein te beginnen en stap voor stap te groeien naar grote serieuze onderneming . Nieuwe mensen aannemen en een andere locatie voor je bedrijf zoeken. Ineens merk je dat je meer tijd kwijt bent aan het managen van je onderneming, en dat je ad hoc beslissingen aan het nemen bent over nieuwe laptops en computersystemen. Je hebt wel iemand voor de boekhouding maar een goed idee hoe het financieel gaat met je onderneming doe je puur op gevoel bij gebrek aan goede betrouwbare rapportages. Informatie haal je uit allerlei systemen en knip-plak je in excel-bestanden. Dit kost je veel tijd en is best foutgevoelig. 

Wellicht denk je dan weleens terug aan je vorige baan bij dat grote bedrijf waar deze dingen zo goed geregeld waren. Hoe krijg je alles onder controle en kan je weer doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent? 

Met Emtes FIT maken we het managen van je bedrijf een stuk makkelijker. Met onze QuickScan kijken we samen naar de knelpunten en ontwikkelen we een aanpak om de juiste informatie uit de verschillende systemen te presenteren in overzichtelijke rapportages. Hiermee zie je in een oogopslag welke producten de beste marges hebben en wat bijvoorbeeld de resultaten zijn van je verkopers. Wij zorgen dat je weer ‘in control’ bent en al je tijd kan besteden aan de leuke kant van het ondernemen.

Hoe krijg ik alles wat meer onder controle en kan ik meer doen wat ik leuk vind? Dit hebben we vaker gezien. Wij kunnen en hoop voor je oplossen. Personeel aannemen, nieuwe laptop kopen, zul je nog zelf moeten doen. Wat we wel kunnen is door middel van een QuickScan samen met jou kijken waar de problemen liggen. We kunnen dan de informatie uit de verschillende systemen halen en hier standaard rapportages van maken. Hiermee kun je dan zien welke producten wel een goede marge halen en welke niet. Welke verkopers halen goede resultaten en wie niet. Alle informatie die je nodig hebt om doelgericht te kunnen ondernemen, weer in control te zijn en meer tijd te hebben voor het leuke gedeelte van het ondernemen. 

Deel ons verhaal:

Meer Emtes FIT in de praktijk

Piekbelasting

Misschien herken je het wel, je omzet is niet constant gedurende het jaar door invloeden …

Lees meer

Werken vanuit je rugzak

Emtes stelt het MKB instaat om te werken vanuit je rugzak. Wat bedoelen we daarmee?

Lees meer

Doelgericht ondernemen

Klaar met de corporate wereld en zin om je eigen briljante plan op de markt te brengen. Van een …

Lees meer

Kun je even…

Elke controller kent het wel. “Kun je een rapport sturen over de cijfers van dat project?” “Wat zijn ..

Lees meer

Het verhaal van de Rode Map

De facturen die betaald moeten worden zitten in de rode map met daarop een sticker “te betalen”…

Lees meer

Wil je meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.